Frisörer i Glimåkra

Annons:
Hitta frisör i Glimåkra - duktiga och erfarna frisörer i Glimåkra som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Glimåkra som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Glimåkra

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Glimåkra som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Glimåkra för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Intim Madlene Granqvist
Storg. 22
280 64 GLIMÅKRA


Salong Intim
Storg. 22
280 64 GLIMÅKRA


på Saxen
Ormstensg. 3
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Håruppsättning i Glimåkra

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Glimåkra så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Glimåkra så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Glimåkra som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Glimåkra

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Glimåkra varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Glimåkra innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Glimåkra

I Glimåkra fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Glimåkra. Nedan finns en del övrig fakta om orten Glimåkra:

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Glimåkra om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Glimåkra fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Glimåkra. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Glimåkra rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.