Frisörer i Glemmingebro

Annons:
Hitta frisör i Glemmingebro - duktiga och erfarna frisörer i Glemmingebro som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Glemmingebro som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Glemmingebro

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Glemmingebro som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Glemmingebro för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Kam-In
Ingelstorp
270 21 Glemmingebro

Annons:

Håruppsättning i Glemmingebro

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Glemmingebro så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Glemmingebro så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Glemmingebro som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Glemmingebro

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Glemmingebro varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Glemmingebro innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Glemmingebro

I Glemmingebro fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Glemmingebro. Nedan finns en del övrig fakta om orten Glemmingebro:

Glemmingebro är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Glemminge socken i Skåne, belägen vid Riksväg 9 öster om Ystad. Strax öster om orten finns byn Glemminge-Tågarp. Glemmingebro är främst en bostadsort. Här finns Glemminge kyrka. I byn finns bland annat en livsmedelsaffär, två antikaffärer, ett snickeri och en bygghandel.

Yta: 48 hektar
Invånarantal: 376, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Glemmingebro om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Glemmingebro fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Glemmingebro. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Glemmingebro rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.