Frisörer i Genarp

Annons:
Hitta frisör i Genarp - duktiga och erfarna frisörer i Genarp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Genarp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Genarp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Genarp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Genarp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Ljungbacken
Heckebergav. 13
247 70 GENARP


JESSICAS HÅRSALOON
Heckebergav. 3
247 70 GENARP


Salong Klipp-Er Ingela Nilsson
Ö. Ellebäcksv. 12 C
247 72 GENARP


Zoricas Herr O Damsalong
Anders Larssons v. 11
247 70 GENARP


Salong 13
Sångletorps Gård 801
247 98 GENARP


Fixat Hos Petra
Tagholmsv. 3
247 72 GENARP

Annons:

Håruppsättning i Genarp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Genarp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Genarp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Genarp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Genarp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Genarp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Genarp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Genarp

I Genarp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Genarp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Genarp:

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Genarp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Genarp fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Genarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Genarp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.