Frisörer i Gärsnäs

Annons:
Hitta frisör i Gärsnäs - duktiga och erfarna frisörer i Gärsnäs som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Gärsnäs som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Gärsnäs

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Gärsnäs som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Gärsnäs för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Marléne
Storg. 10
272 61 GÄRSNÄS


Nina Thorén AB
Östra Herrestad 65:1
272 96 GÄRSNÄS


Erna-Salongen, Erna Hermansson
Tornav. 10
272 97 Gärsnäs


C E-T E Salongen
Elevg. 8
272 61 GÄRSNÄS

Annons:

Håruppsättning i Gärsnäs

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Gärsnäs så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Gärsnäs så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Gärsnäs som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Gärsnäs

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Gärsnäs varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Gärsnäs innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Gärsnäs

I Gärsnäs fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Gärsnäs. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gärsnäs:

Gärsnäs är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, på Österlen. I Gärsnäs by finns det en mellanstadieskola som färdigställdes år 1960. Arkitektens namn var Bror Thornberg och byggmästaren hette Adolf Jönsson. I Gärsnäs finns möbelindustrin Gärsnäs AB.

Yta: 98,99 hektar
Invånarantal: 1000, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gärsnäs om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Gärsnäs fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Gärsnäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Gärsnäs rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.