Frisörer i Furulund

Annons:
Hitta frisör i Furulund - duktiga och erfarna frisörer i Furulund som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Furulund som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Furulund

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Furulund som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Furulund för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Helenes Hårstudio
Kungsg. 24
244 63 Furulund


Salong Mari Andersson
Gröneg. 2
244 63 Furulund


Salong Lisette
Triangelg. 11
244 62 FURULUND


Salong Två Saxar
Gröneg. 2
244 63 Furulund

Annons:

Håruppsättning i Furulund

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Furulund så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Furulund så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Furulund som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Furulund

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Furulund varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Furulund innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Furulund

I Furulund fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Furulund. Nedan finns en del övrig fakta om orten Furulund:

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Furulund om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Furulund fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Furulund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Furulund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.