Frisörer i Fleninge

Annons:
Hitta frisör i Fleninge - duktiga och erfarna frisörer i Fleninge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Fleninge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Fleninge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Fleninge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Fleninge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ödåkra Hårstuga, Eva Jönsson
Fleningetorpsvägen 38
254 77 FLENINGE


Hedin, Eva Christel
Västkustvägen 281
254 77 FLENINGE


Bengtsson, Lennart
Fleningetorpsvägen 64
254 77 FLENINGE

Annons:

Håruppsättning i Fleninge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Fleninge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Fleninge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Fleninge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Fleninge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Fleninge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Fleninge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Fleninge

I Fleninge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Fleninge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Fleninge:

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fleninge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Fleninge fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Fleninge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Fleninge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.