Frisörer i Fjälkinge

Annons:
Hitta frisör i Fjälkinge - duktiga och erfarna frisörer i Fjälkinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Fjälkinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Fjälkinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Fjälkinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Fjälkinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Fjälkingefrisören
Gamla v. 88
290 34 FJÄLKINGE


Lisbetsalongen
Folketshusv. 7 B
290 34 FJÄLKINGE


Kjell Nilssons Herrfrisering
Gamla v. 88
290 34 FJÄLKINGE


Centralsjukhusets Herrfrisering
Egnahemsv. 27
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Håruppsättning i Fjälkinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Fjälkinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Fjälkinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Fjälkinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Fjälkinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Fjälkinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Fjälkinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Fjälkinge

I Fjälkinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Fjälkinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Fjälkinge:

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fjälkinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Fjälkinge fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Fjälkinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Fjälkinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.