Frisörer i Falsterbo

Annons:
Hitta frisör i Falsterbo - duktiga och erfarna frisörer i Falsterbo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Falsterbo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Falsterbo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Falsterbo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Falsterbo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Falsterbo Frisörerna
Storg. 5
239 40 Falsterbo

Annons:

Håruppsättning i Falsterbo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Falsterbo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Falsterbo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Falsterbo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Falsterbo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Falsterbo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Falsterbo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Falsterbo

I Falsterbo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Falsterbo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Falsterbo:

Falsterbo är en del av tätorten Skanör med Falsterbo på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Falsterbo uppstod på södra delen av Falsterbonäset under 1200-talet och blev under medeltiden en rik och ansedd stad eftersom den låg i ett centrum för handel och sillfiske.

Yta: 541,96 hektar
Invånarantal: 6937, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Falsterbo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Falsterbo fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Falsterbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Falsterbo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.