Frisörer i Everöd

Annons:
Hitta frisör i Everöd - duktiga och erfarna frisörer i Everöd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Everöd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Everöd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Everöd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Everöd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Schmidts Hårvård
Brädv. 10
297 72 Everöd

Annons:

Håruppsättning i Everöd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Everöd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Everöd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Everöd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Everöd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Everöd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Everöd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Everöd

I Everöd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Everöd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Everöd:

Everöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Everöds socken i Skåne, belägen söder om Kristianstad. I Everöd finns Everöds kyrka och strax utanför Kristianstad Österlen Airport.Everöd har en aktiv idrottsförening (Everöds IF ) med både herr- och damlag samt flertal ungdomslag.

Yta: 124,28 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Everöd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Everöd fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Everöd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Everöd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.