Frisörer i Ekeby

Annons:
Hitta frisör i Ekeby - duktiga och erfarna frisörer i Ekeby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Ekeby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ekeby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ekeby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ekeby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Sanibel
Teleg. 3
267 75 EKEBY


Ingelas Hårvård i Ekeby
Olofsg. 22
267 75 EKEBY


Cecilia Woldt Bengtsson
Allég. 1
267 75 EKEBY

Annons:

Håruppsättning i Ekeby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ekeby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ekeby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ekeby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ekeby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ekeby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ekeby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ekeby

I Ekeby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ekeby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ekeby:

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Yta: 303,46 hektar
Invånarantal: 3230, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ekeby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ekeby fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ekeby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ekeby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.