Frisörer i Dösjebro

Annons:
Hitta frisör i Dösjebro - duktiga och erfarna frisörer i Dösjebro som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Dösjebro som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Dösjebro

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Dösjebro som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Dösjebro för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

C H N , Ciccis Hår O Naglar
Karabyv. 340
244 71 Dösjebro

Annons:

Håruppsättning i Dösjebro

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Dösjebro så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Dösjebro så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Dösjebro som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Dösjebro

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Dösjebro varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Dösjebro innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Dösjebro

I Dösjebro fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Dösjebro. Nedan finns en del övrig fakta om orten Dösjebro:

Dösjebro är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Dösjebro avgränsas norrut av Saxån och i övriga riktningar av öppna fält. Orten har en grundskola, järnvägsstation, m.m. Föreningslivet består bland annat av fotbollsklubben Dösjöbro IF, scoutkåren och byalaget.

Yta: 57,10 hektar
Invånarantal: 858, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dösjebro om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Dösjebro fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Dösjebro. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Dösjebro rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.