Frisörer i Degeberga

Annons:
Hitta frisör i Degeberga - duktiga och erfarna frisörer i Degeberga som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Degeberga som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Degeberga

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Degeberga som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Degeberga för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisyrservice Ulla Jönsson
Gruskullev. 2
297 31 Degeberga


Hår-Service
Tingsv. 42
297 31 Degeberga


Gellenmyr, Berit Ann-Marie
L. Månhällev. 5
297 31 Degeberga


Iugg o. Subb
Tingsv. 17 B
297 31 Degeberga

Annons:

Håruppsättning i Degeberga

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Degeberga så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Degeberga så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Degeberga som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Degeberga

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Degeberga varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Degeberga innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Degeberga

I Degeberga fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Degeberga. Nedan finns en del övrig fakta om orten Degeberga:

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Degeberga om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Degeberga fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Degeberga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Degeberga rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.