Frisörer i Dalby

Annons:
Hitta frisör i Dalby - duktiga och erfarna frisörer i Dalby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Dalby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Dalby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Dalby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Dalby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Pia Lindbergs Klipperia
Allég. 3 A
247 54 Dalby


Klippet Wigårde Helén
G. Veberödsv. 3
247 56 Dalby


HårFixaren
Sparres v. 49
247 53 DALBY


Odromen AB
Tingsg. 6 A
247 50 Dalby

Annons:

Håruppsättning i Dalby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Dalby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Dalby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Dalby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Dalby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Dalby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Dalby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Dalby

I Dalby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Dalby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Dalby:

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dalby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Dalby fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Dalby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Dalby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.