Frisörer i Bunkeflostrand

Annons:
Hitta frisör i Bunkeflostrand - duktiga och erfarna frisörer i Bunkeflostrand som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Bunkeflostrand som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bunkeflostrand

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bunkeflostrand som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bunkeflostrand för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Bunkeflo Hair & Beauty Center
Klagshamnsv. 40
218 37 BUNKEFLOSTRAND


Hårkammaren
John Lundvallsg. 48
218 31 BUNKEFLOSTRAND


Interoom
Vagnmakarebyn 2 B
218 40 BUNKEFLOSTRAND


Klippstugan Linda Overgaard KB
Stenöreg. 60
218 31 BUNKEFLOSTRAND

Annons:

Håruppsättning i Bunkeflostrand

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bunkeflostrand så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bunkeflostrand så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bunkeflostrand som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bunkeflostrand

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bunkeflostrand varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bunkeflostrand innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bunkeflostrand

I Bunkeflostrand fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bunkeflostrand. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bunkeflostrand:

Bunkeflostrand är en tätort och ett delområde i Malmö kommun i Skåne län. Namnet kommer från att området utgör tidigare Bunkeflo bys strandmark. Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron vid Öresund och ingår idag i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö kommun.

Yta: 362,78 hektar
Invånarantal: 10386, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bunkeflostrand om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bunkeflostrand fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bunkeflostrand. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bunkeflostrand rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.