Frisörer i Brösarp

Annons:
Hitta frisör i Brösarp - duktiga och erfarna frisörer i Brösarp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Brösarp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Brösarp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Brösarp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Brösarp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Vi Två
Magisterv. 10
273 50 Brösarp


Nilsson, Kerstin Ann-Britt
Poppelv. 8
273 50 Brösarp

Annons:

Håruppsättning i Brösarp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Brösarp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Brösarp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Brösarp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Brösarp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Brösarp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Brösarp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Brösarp

I Brösarp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Brösarp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Brösarp:

Brösarp är en tätort i Tomelilla kommun i Skåne län. Brösarp ligger på Österlen i ett karakteristiskt och kuperat landskap. Brösarp har en välbesökt museijärnväg, Skånska järnvägar, som sommartid trafikerar sträckan Brösarp—Sankt Olof via Ravlunda och Vitaby.

Yta: 82,25 hektar
Invånarantal: 680, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Brösarp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Brösarp fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Brösarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Brösarp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.