Frisörer i Broby

Annons:
Hitta frisör i Broby - duktiga och erfarna frisörer i Broby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Broby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Broby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Broby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Broby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippet
Bryggareg. 8
280 60 Broby


Herbian
Glimmingev. 5
280 60 Broby


Liedmans Damsalong
Jägers v. 1
280 60 Broby


Salong Sickan Sickan Carlsson
Sandg. 17
280 60 Broby


Salong Anne-Lie
Idung. 3
280 60 Broby


Klipparna
Torgg. 4
280 60 Broby


Andersson, Ingela
Bryggareg. 8
280 60 Broby


Ann-Christins Damsalong
Köpmannag. 1 A
280 60 Broby


Carina Salongen
Tydingeg. 5
280 60 Broby


Studio E
V. Järnvägsg. 5
280 60 Broby


Ias Klipphörna
Ö. Järnvägsg. 5
280 60 Broby

Annons:

Håruppsättning i Broby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Broby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Broby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Broby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Broby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Broby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Broby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Broby

I Broby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Broby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Broby:

Broby är en tätort som är centralort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Kyrkan, Östra Broby kyrka, ligger mitt i byn vid torget. Mittemot kyrkan ligger det gamla gästgiveriet. Låg- och mellanstadieskolan heter Prästavångsskolan och högstadieskolan heter Göingeskolan. Bakom Prästavångsskolan ligger simhallen, sporthallen och idrottsplatsen

Yta: 368,49 hektar
Invånarantal: 2920, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Broby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Broby fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Broby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Broby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.