Frisörer i Brantevik

Annons:
Hitta frisör i Brantevik - duktiga och erfarna frisörer i Brantevik som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Brantevik som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Brantevik

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Brantevik som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Brantevik för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Veja-Salongen
Vejastigen 14
272 38 Brantevik

Annons:

Håruppsättning i Brantevik

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Brantevik så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Brantevik så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Brantevik som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Brantevik

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Brantevik varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Brantevik innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Brantevik

I Brantevik fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Brantevik. Nedan finns en del övrig fakta om orten Brantevik:

Brantevik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Brantevik är ett fiskeläge på Österlen, ungefär fem kilometer söder om Simrishamn. Söder om orten ligger bad- och strövområdet Grönet med betade hagmarker och klippstränder. Ursprungligen var ortens huvudnäringar sjöfart, fiske och jordbruk. Numera är turism den viktigaste näringen.

Yta: 68,94 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Brantevik om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Brantevik fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Brantevik. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Brantevik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.