Frisörer i Blentarp

Annons:
Hitta frisör i Blentarp - duktiga och erfarna frisörer i Blentarp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Blentarp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Blentarp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Blentarp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Blentarp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårlust
Kristians v. 36
275 62 Blentarp


Salong Hårkaparn i Blentarp
Blentarpsv. 14
275 62 Blentarp


Johnnys Hair & Beauty - Hansacompagniet
Gräsv. 3
275 63 BLENTARP

Annons:

Håruppsättning i Blentarp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Blentarp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Blentarp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Blentarp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Blentarp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Blentarp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Blentarp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Blentarp

I Blentarp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Blentarp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Blentarp:

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Blentarp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Blentarp fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Blentarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Blentarp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.