Frisörer i Bjuv

Annons:
Hitta frisör i Bjuv - duktiga och erfarna frisörer i Bjuv som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Bjuv som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bjuv

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bjuv som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bjuv för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Bjuvs Frisör
S. Storg. 19
267 31 Bjuv


Salong 13
Hantverkareg. 13
267 32 BJUV


Hårstudion I Bjuv AB
S. Storg. 20
267 31 Bjuv


Klöversalongen
N. Storg. 20
267 31 Bjuv


Salong Aurora
S. Storg. 7
267 31 Bjuv


Salong Skills
Järnvägsg. 1
267 34 BJUV


Salong Syrran & Ja
S. Storg. 17
267 31 Bjuv


Ritasalongen
Vallg. 4 A
267 38 BJUV


G Hair Studio
Postg. 1
267 31 Bjuv


City Klipp I Bjuv
Norra Storgatan 98
267 35 Bjuv

Annons:

Håruppsättning i Bjuv

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bjuv så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bjuv så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bjuv som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bjuv

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bjuv varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bjuv innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bjuv

I Bjuv fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bjuv. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bjuv:

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjuv om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bjuv fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bjuv. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bjuv rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.