Frisörer i Bjärred

Annons:
Hitta frisör i Bjärred - duktiga och erfarna frisörer i Bjärred som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Bjärred som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bjärred

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bjärred som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bjärred för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Jeanette, Din Frisör i Borgeby
Sofias v. 2
237 42 Bjärred


Sushi Bjärred AB
Vikingav. 1
237 31 Bjärred


Salong Fyra
S. Västkustv. 4
237 36 BJÄRRED


Salong Saxen I Bjärred
Kanslersv. 25
237 31 Bjärred


Salong Lady o Lufsen
Neptuniv. 1
237 35 Bjärred


Salong Fin I Håret, Gun Larsson AB
Nordmannav. 38
237 31 Bjärred


Anna Frisören i Garaget
Lärkv. 2
237 37 Bjärred


Klippstugan
S. Västkustv. 5
237 36 BJÄRRED

Annons:

Håruppsättning i Bjärred

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bjärred så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bjärred så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bjärred som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bjärred

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bjärred varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bjärred innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bjärred

I Bjärred fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bjärred. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bjärred:

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjärred om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bjärred fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bjärred. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bjärred rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.