Frisörer i Bjärnum

Annons:
Hitta frisör i Bjärnum - duktiga och erfarna frisörer i Bjärnum som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Bjärnum som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bjärnum

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bjärnum som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bjärnum för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Karlsson, Nina
Södra v. 6
280 20 BJÄRNUM


Persson, Lisbeth
Boställsg. 2 E
280 20 BJÄRNUM


Emf El Mark Fastighet AB
L. Dalsjö 499
280 20 BJÄRNUM


Liz Herrsalong
Bonarev. 6
280 20 BJÄRNUM


Lars Persson
Korsv. 4
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Håruppsättning i Bjärnum

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bjärnum så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bjärnum så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bjärnum som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bjärnum

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bjärnum varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bjärnum innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bjärnum

I Bjärnum fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bjärnum. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bjärnum:

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjärnum om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bjärnum fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bjärnum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bjärnum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.