Frisörer i Billesholm

Annons:
Hitta frisör i Billesholm - duktiga och erfarna frisörer i Billesholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Billesholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Billesholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Billesholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Billesholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårstudio C
Storg. 22
267 73 Billesholm


Eva Hansson
Nya v. 9
267 71 Billesholm


Afsanes Salong
Bäckstigen 18
267 74 BILLESHOLM


Fremdlings Solonger
Storg. 4
267 73 Billesholm


Lindell, Jennifer
Spinng. 1
267 73 Billesholm

Annons:

Håruppsättning i Billesholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Billesholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Billesholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Billesholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Billesholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Billesholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Billesholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Billesholm

I Billesholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Billesholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Billesholm:

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Billesholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Billesholm fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Billesholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Billesholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.