Frisörer i Beddingestrand

Annons:
Hitta frisör i Beddingestrand - duktiga och erfarna frisörer i Beddingestrand som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Beddingestrand som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Beddingestrand

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Beddingestrand som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Beddingestrand för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Saxeé
Blåvingev. 2
231 76 BEDDINGESTRAND


Salong Göran
Blodrotsv. 17
231 75 Beddingestrand

Annons:

Håruppsättning i Beddingestrand

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Beddingestrand så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Beddingestrand så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Beddingestrand som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Beddingestrand

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Beddingestrand varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Beddingestrand innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Beddingestrand

I Beddingestrand fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Beddingestrand. Nedan finns en del övrig fakta om orten Beddingestrand:

Beddingestrand är en ort vid kusten på Söderslätt i Trelleborgs kommun i Skåne län. Bebyggelsen i västra Beddingestrand har avgränsats till en tätort meden bebyggelsen i östra delen av orten ingår i småorten Skateholm och del av Beddingestrand.

Yta: 100,95 hektar
Invånarantal: 678, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Beddingestrand om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Beddingestrand fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Beddingestrand. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Beddingestrand rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.