Frisörer i Båstad

Annons:
Hitta frisör i Båstad - duktiga och erfarna frisörer i Båstad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Båstad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Båstad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Båstad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Båstad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Fricks Frisörer
Köpmansg. 67
269 32 Båstad


Hårtrollet
Italienska v. 289
269 95 BÅSTAD


Frisörteamet
Köpmansg. 22
269 35 BÅSTAD


Klippstugan
Köpmansg. 47
269 33 BÅSTAD


Beauty Center Båstad
Köpmansg. 100 F
269 31 BÅSTAD


Elofsson & Co AB
Hamng. 25 C
269 33 BÅSTAD


Borggårdens Klippstuga
Grevie Byav. 134
269 92 Båstad


Agardhsgatans Klippstuga HB
Köpmansg. 47
269 33 BÅSTAD


Klippstugan På Borggården
Grevie Byav. 134
269 92 Båstad


My & Moy
Köpmansg. 7 B
269 33 BÅSTAD


Frisörsalong Dubbel Sax
Köpmansg. 25
269 33 BÅSTAD

Annons:

Håruppsättning i Båstad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Båstad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Båstad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Båstad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Båstad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Båstad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Båstad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Båstad

I Båstad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Båstad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Båstad:

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Båstad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Båstad fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Båstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Båstad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.