Frisörer i Åstorp

Annons:
Hitta frisör i Åstorp - duktiga och erfarna frisörer i Åstorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 14 olika frisörer i Åstorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Åstorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Åstorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Åstorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

LITO Hår & Skönhet HB
Torgg. 2
265 34 åstorp


Hårstudion
Torgg. 2
265 34 åstorp


Åstorps Klippotek
Storg. 11
265 34 åstorp


Tvillingsalongen
Storg. 16
265 34 åstorp


Birgitta-Salongen
Skolg. 4
265 34 åstorp


Lindas Hårdesign
Köpmansg. 6
265 34 åstorp


Harmoni, hår & hudvård
Storg. 18
265 34 åstorp


Salong Monée
Storg. 13
265 34 åstorp


Salong Diala
Ormastorpsg. 36 A
265 35 ÅSTORP


Salong Björnås
Rönnv. 3
265 32 åstorp


Salong Öster
Upplandsg. 34
265 31 ÅSTORP


Saga Salongen
Skogsg. 8
265 35 ÅSTORP


Breddarys Frisör
Torgg. 2
265 34 åstorp


Talking Heads i Åstorp HB
Nya Torg 1 B
265 34 åstorp

Annons:

Håruppsättning i Åstorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Åstorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Åstorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Åstorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Åstorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Åstorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Åstorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Åstorp

I Åstorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Åstorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Åstorp:

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånarantal: 9488, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åstorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Åstorp fanns det totalt 14 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Åstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Åstorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.