Frisörer i Asmundtorp

Annons:
Hitta frisör i Asmundtorp - duktiga och erfarna frisörer i Asmundtorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Asmundtorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Asmundtorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Asmundtorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Asmundtorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Genuin
Möingev. 18
261 75 Asmundtorp


Helene Nilssons Hårstudio
Nissebov. 48
261 75 Asmundtorp


Juvego KB
Nissebov. 60
261 75 Asmundtorp

Annons:

Håruppsättning i Asmundtorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Asmundtorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Asmundtorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Asmundtorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Asmundtorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Asmundtorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Asmundtorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Asmundtorp

I Asmundtorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Asmundtorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Asmundtorp:

Asmundtorp (uttalas ass-munntårp) är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Kyrkan, som invigdes 1897, är i Eslövsgotik och tornet är 66 meter högt. Byns lokala idrottsförening, Asmundtorps IF, har ett fotbollslag i division 4.

Yta: 100,15 hektar
Invånarantal: 1562, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Asmundtorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Asmundtorp fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Asmundtorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Asmundtorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.