Frisörer i Arlöv

Annons:
Hitta frisör i Arlöv - duktiga och erfarna frisörer i Arlöv som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 15 olika frisörer i Arlöv som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Arlöv

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Arlöv som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Arlöv för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Kenneths Hårvård & Solarium
Dalbyv. 1
232 34 Arlöv


Simon Salong Eftr.
Lundav. 25
232 35 ARLÖV


Sibe Salongen
Lundav. 24
232 34 Arlöv


Wahli-Salongen, S Davidsson
Hedg. 7
232 35 ARLÖV


C. Petterssons Hårstudio
Kronetorpsv. 2
232 37 ARLÖV


Hair Structure, Arlöv
Bäckv. 107
232 36 Arlöv


Hair Structure
Sockerbitstorget 3
232 34 Arlöv


Ledfyren HB
Hantverkareg. 1
232 34 Arlöv


Susann Faraj
Dalbyv. 51
232 33 ARLÖV


Eriksson, Sara
Lundav. 24
232 34 Arlöv


Frisörerna Burlöv Center AB
Kronetorpsv. 2
232 37 ARLÖV


Håribett Katarina
Pilevallen 47
232 35 ARLÖV


Frisörerna Burlöv Center
Kronetorpsv. 2 Burlöv Center
232 37 ARLÖV


Boys Salong
Lundav. 24 F
232 34 Arlöv


Frisör Jeanette Löwall AB
BURLÖVS CENTER
232 37 ARLÖV

Annons:

Håruppsättning i Arlöv

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Arlöv så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Arlöv så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Arlöv som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Arlöv

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Arlöv varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Arlöv innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Arlöv

I Arlöv fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Arlöv. Nedan finns en del övrig fakta om orten Arlöv:

Arlöv är en del av tätorten Malmö och centralort i Burlövs kommun i Skåne län. Arlöv började växa som industriort från 1869 och orten utmärker sig genom sin blandning av låg villabebyggelse och höghus- och industriområden.

Yta: 518 hektar
Invånarantal: 10201, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Arlöv om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Arlöv fanns det totalt 15 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Arlöv. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Arlöv rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.