Frisörer i Anderslöv

Annons:
Hitta frisör i Anderslöv - duktiga och erfarna frisörer i Anderslöv som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Anderslöv som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Anderslöv

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Anderslöv som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Anderslöv för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Anderslövs Herr- o. Damsalong
Landsv. 32
231 70 ANDERSLÖV


Hansson, Carina
Söderg. 9 A
231 70 ANDERSLÖV


Salong Hårtofsen
Österg. 39
231 70 ANDERSLÖV

Annons:

Håruppsättning i Anderslöv

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Anderslöv så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Anderslöv så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Anderslöv som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Anderslöv

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Anderslöv varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Anderslöv innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Anderslöv

I Anderslöv fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Anderslöv. Nedan finns en del övrig fakta om orten Anderslöv:

Anderslöv är en tätort i Trelleborgs kommun och kyrkby i Anderslövs socken i Skåne. Anderslöv är en handelsort på Söderslätt. Kyrkan och gästgivargården ligger på var sin sida om landsvägen. Viktiga företag i Anderslöv är Gasell Profil, som numera ägs av finska Ruukki och armaturtillverkaren Ateljén i Anderslöv.

Yta: 102,69 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Anderslöv om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Anderslöv fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Anderslöv. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Anderslöv rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.