Frisörer i Allerum

Annons:
Hitta frisör i Allerum - duktiga och erfarna frisörer i Allerum som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Allerum som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Allerum

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Allerum som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Allerum för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Lils Frisyrstuga
Jonstorpsv. 406
254 76 Allerum

Annons:

Håruppsättning i Allerum

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Allerum så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Allerum så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Allerum som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Allerum

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Allerum varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Allerum innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Allerum

I Allerum fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Allerum. Nedan finns en del övrig fakta om orten Allerum:

Allerum är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Tätorten består av de två sammanvuxna samhällena Allerum, kyrkby i Allerums socken, och Hjälmshult. Allerum är främst en bostadsort med pendling till Helsingborg.

Yta: 77,94 hektar
Invånarantal: 716, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Allerum om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Allerum fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Allerum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Allerum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.