Frisörer i Åkarp

Annons:
Hitta frisör i Åkarp - duktiga och erfarna frisörer i Åkarp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Åkarp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Åkarp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Åkarp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Åkarp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Saxit
Dalslundsv. 1
232 51 ÅKARP


Salong Annika
Fasanv. 11
232 52 åkarp


Monas Hårdesign
Syrénv. 4
232 54 åkarp


Arwidson Petersson, Mona
Rapphönevägen 11
232 52 åkarp

Annons:

Håruppsättning i Åkarp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Åkarp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Åkarp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Åkarp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Åkarp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Åkarp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Åkarp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Åkarp

I Åkarp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Åkarp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Åkarp:

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun. Bebyggelsen består till övervägande del av villor. Åkarp ligger norr om trafikplats Kronetorp och nordost om Arlöv och Malmö. Till Burlöv center i norra Arlöv är det bara någon kilometer till Åkarps södra del.

Yta: 232,33 hektar
Invånarantal: 5617, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åkarp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Åkarp fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Åkarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Åkarp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.