Frisörer i Abbekås

Annons:
Hitta frisör i Abbekås - duktiga och erfarna frisörer i Abbekås som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Abbekås som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Abbekås

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Abbekås som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Abbekås för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Roger Hår
Kustv. 30
274 56 Abbekås

Annons:

Håruppsättning i Abbekås

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Abbekås så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Abbekås så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Abbekås som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Abbekås

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Abbekås varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Abbekås innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Abbekås

I Abbekås fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Abbekås. Nedan finns en del övrig fakta om orten Abbekås:

Abbekås är en tätort i Skivarps socken på Söderslätt i Skurups kommun. Abbekås hamn består av en yttre och en inre hamnbassäng, där den inre används av fiskarna och den yttre är till för fritidsseglare och gästbåtar. Här finns såväl hamnkrog och hotell som ett modernt tvätt/dusch/toaletthus för besökare.

Yta: 90,60 hektar
Invånarantal: 729, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Abbekås om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Abbekås fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Abbekås. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Abbekås rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.