Frisörer i Ydre

Annons:
Hitta frisör i Ydre - duktiga och erfarna frisörer i Ydre som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Ydre som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ydre

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ydre som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ydre för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårverkstan
Prästgårdsudden 1 A
570 61 YDRE


Hana Klipp
Tranåsv. 3
570 60 Ydre


Hårfint - Lisbeth Pettersson
Hagagatan
570 60 Ydre

Annons:

Håruppsättning i Ydre

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ydre så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ydre så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ydre som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ydre

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ydre varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ydre innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ydre

I Ydre fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ydre. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ydre:

Ydre kommun är en kommun i Östergötlands län. Kommunen är till invånarantalet Götalands minsta och den har Sveriges minsta centralort, Österbymo. Befolkningstätheten i kommunen är Götalands lägsta.

Yta: 778,62 km2
Invånarantal: 3665, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ydre om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ydre fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ydre. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ydre rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.