Frisörer i Vikingstad

Annons:
Hitta frisör i Vikingstad - duktiga och erfarna frisörer i Vikingstad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Vikingstad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vikingstad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vikingstad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vikingstad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårboden
Fålåsav. 3
590 49 VIKINGSTAD


Studio E.O.K AB
Gudruns gata 8 F
590 49 VIKINGSTAD


Evas Klipphörna
Vikingag. 3
590 49 VIKINGSTAD


Sofias Hårbod
Fålåsav. 3
590 49 VIKINGSTAD


Hårstation Vikingstad
Mimergatan
590 49 VIKINGSTAD

Annons:

Håruppsättning i Vikingstad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vikingstad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vikingstad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vikingstad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vikingstad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vikingstad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vikingstad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vikingstad

I Vikingstad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vikingstad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vikingstad:

Vikingstad är en tätort i Linköpings kommun, 13 km väster om Linköping. Orten hette tidigare Bankeberg men bytte till sockennamnet 1927.

Yta: 161,03 hektar
Invånarantal: 2096, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vikingstad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vikingstad fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vikingstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vikingstad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.