Frisörer i Vikbolandet

Annons:
Hitta frisör i Vikbolandet - duktiga och erfarna frisörer i Vikbolandet som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Vikbolandet som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vikbolandet

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vikbolandet som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vikbolandet för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Vikbolandets Hårmode
Bossgårdsv. 15
610 24 Vikbolandet


Camillas Hårmode
Bossgårdsv. 15
610 24 Vikbolandet


Sofia Käckers Hårvård
Knivsätter 3
610 30 VIKBOLANDET

Annons:

Håruppsättning i Vikbolandet

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vikbolandet så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vikbolandet så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vikbolandet som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vikbolandet

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vikbolandet varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vikbolandet innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vikbolandet

I Vikbolandet fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vikbolandet. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vikbolandet:

Vikbolandet är en halvö som från Östergötland skjuter ut i Östersjön, avgränsad i norr av Bråviken och i söder av viken Slätbaken. Halvön, som till stor del utgörs av åkermark, består av ett antal socknar som är belägna huvudsakligen i Norrköpings kommun.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Vikbolandet om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vikbolandet fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vikbolandet. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vikbolandet rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.