Frisörer i Valdemarsvik

Annons:
Hitta frisör i Valdemarsvik - duktiga och erfarna frisörer i Valdemarsvik som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Valdemarsvik som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Valdemarsvik

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Valdemarsvik som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Valdemarsvik för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Lilla Hårboden i Valdemarsvik
Järnvägsg. 2
615 33 VALDEMARSVIK


Hårklippet Valdemarsvik - Catharina Falc
Storg. 7
615 30 Valdemarsvik


Vårt Alternativ Valdermarsvik
Storg. 7
615 30 Valdemarsvik


Salong Studio S
Storg. 53 B
615 32 Valdemarsvik


Pettersson, Pernilla
Kopparv. 1
615 33 VALDEMARSVIK


Marithas Klipphörna
Lövuddev. 3
615 91 VALDEMARSVIK


Salong Hårfin
Storg. 4
615 30 Valdemarsvik


E Style
Egnahemsv. 5
615 31 VALDEMARSVIK


Vår salong
Storg. 9 -11
615 30 Valdemarsvik


Krull & Papiljott
Storg. 9
615 30 Valdemarsvik


Salong Här
Storg. 1
615 33 VALDEMARSVIK

Annons:

Håruppsättning i Valdemarsvik

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Valdemarsvik så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Valdemarsvik så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Valdemarsvik som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Valdemarsvik

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Valdemarsvik varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Valdemarsvik innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Valdemarsvik

I Valdemarsvik fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Valdemarsvik. Nedan finns en del övrig fakta om orten Valdemarsvik:

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Yta: 288,95 hektar
Invånarantal: 2772, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Valdemarsvik om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Valdemarsvik fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Valdemarsvik. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Valdemarsvik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.