Frisörer i Vadstena

Annons:
Hitta frisör i Vadstena - duktiga och erfarna frisörer i Vadstena som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Vadstena som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vadstena

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vadstena som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vadstena för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårverkstan
Storg. 19
592 30 VADSTENA


Salong Carina
Gustav Vasas v. 1 C
592 30 VADSTENA


Salong Eva
Hovsg. 3
592 30 VADSTENA


Nöjd, Malin
Margaretav. 6
592 31 Vadstena


Hårsaxen i Vadstena HB
Slottsg. 17
592 30 VADSTENA


Tuves Hårglädje
Storg. 4
592 30 VADSTENA


Hårdesign
St. Torget 1
592 30 VADSTENA


Hårfinnes
Storg. 24
592 30 VADSTENA

Annons:

Håruppsättning i Vadstena

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vadstena så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vadstena så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vadstena som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vadstena

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vadstena varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vadstena innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vadstena

I Vadstena fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vadstena. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vadstena:

Vadstena är en tätort i Östergötland samt centralort i Vadstena kommun, Östergötlands län. Vadstena ligger på Vätterns östra strand, 16 kilometer sydväst om Motala. Öster om staden utbreder sig Östgötaslätten.

Yta: 341,22 hektar
Invånarantal: 5613, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vadstena om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vadstena fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vadstena. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vadstena rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.