Frisörer i Söderköping

Annons:
Hitta frisör i Söderköping - duktiga och erfarna frisörer i Söderköping som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 17 olika frisörer i Söderköping som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Söderköping

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Söderköping som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Söderköping för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Estetica i Söderköping
Karl Knutssonsg. 1
614 30 SÖDERKÖPING


Salong Antoinette Eftr
Rådhustorget 3
614 34 SÖDERKÖPING


HårDesign
Skönbergag. 11
614 30 SÖDERKÖPING


Anita-Salongen Anita Bostner
Skönbergag. 16
614 30 SÖDERKÖPING


Frisörgänget
Ågatan 21
614 34 SÖDERKÖPING


Frisör Madelene Andersson AB
Karl Knutssonsg. 5
614 30 SÖDERKÖPING


Carolines Hår Fix
Skönberga Nyhem
614 93 Söderköping


Söderköpings Sol o. Hår
Skönbergag. 9 A
614 30 SÖDERKÖPING


Frisörhörnan
Skönbergag. 14
614 30 SÖDERKÖPING


Carolines HÅR FIX o. Åsas Hårstudio
Ringv. 1
614 32 SÖDERKÖPING


Frisyr-Ateljén Ulla Dahlin
Ågatan 10 D
614 34 SÖDERKÖPING


Hårlocken
Skönbergag. 15
614 30 SÖDERKÖPING


Maries Dam o. Herrfrisering, Eko-frisör
Bresätter Öjjegård 1
614 93 Söderköping


Ågatans Frisering
Ågatan 21
614 34 SÖDERKÖPING


Hårskaparna i Söderköping Malm & Waerme HB
Storg. 4 C
614 30 SÖDERKÖPING


Mimmis Hus, Hår & Skönhet
Karl Knutssonsg. 5
614 30 SÖDERKÖPING


Klippstugan
Skönbergag. 5
614 30 SÖDERKÖPING

Annons:

Håruppsättning i Söderköping

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Söderköping så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Söderköping så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Söderköping som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Söderköping

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Söderköping varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Söderköping innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Söderköping

I Söderköping fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Söderköping. Nedan finns en del övrig fakta om orten Söderköping:

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånarantal: 6992, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Söderköping om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Söderköping fanns det totalt 17 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Söderköping. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Söderköping rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.