Frisörer i Skänninge

Annons:
Hitta frisör i Skänninge - duktiga och erfarna frisörer i Skänninge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Skänninge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skänninge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skänninge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skänninge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Jan-Åkes Herrsalong, Jan-Åke Petersson
Lindbladsv. 9 B
596 31 Skänninge


Permanentsalongen
Vadstenag. 1
596 33 Skänninge

Annons:

Håruppsättning i Skänninge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skänninge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skänninge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skänninge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skänninge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skänninge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skänninge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skänninge

I Skänninge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skänninge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skänninge:

Skänninge är en tätort belägen norr om Mjölby i Mjölby kommun i Östergötlands län. Den är en av Sveriges äldsta städer och har drygt 3 000 invånare. Varje år i augusti arrangeras marknaden Skänninge marken, en tradition som är över tusen år gammal.

Yta: 276,04 hektar
Invånarantal: 3140, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skänninge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skänninge fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skänninge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skänninge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.