Frisörer i Ringarum

Annons:
Hitta frisör i Ringarum - duktiga och erfarna frisörer i Ringarum som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Ringarum som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ringarum

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ringarum som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ringarum för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Mias Hår o. Brud
Smedjev. 10
610 41 RINGARUM

Annons:

Håruppsättning i Ringarum

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ringarum så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ringarum så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ringarum som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ringarum

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ringarum varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ringarum innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ringarum

I Ringarum fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ringarum. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ringarum:

Ringarum är en tätort i Valdemarsviks kommun i Östergötlands län och kyrkby i Ringarums socken. Ringarum är beläget vid E22:an mellan Söderköping och Valdemarsvik i sydöstra delen av Östergötland.

Yta: 92,25 hektar
Invånarantal: 577, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ringarum om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ringarum fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ringarum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ringarum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.