Frisörer i Rimforsa

Annons:
Hitta frisör i Rimforsa - duktiga och erfarna frisörer i Rimforsa som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Rimforsa som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Rimforsa

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Rimforsa som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Rimforsa för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Irenes Herr och Damfrisering
Kättilstad Prästgård
590 46 RIMFORSA


Rimforsa Frisering HB
Kalmarv. 21
590 43 Rimforsa


Hårsalong Lilian Swahn
Tjäderstigen 6
590 44 RIMFORSA


Mona Damm
Västerlidsv. 5
590 44 RIMFORSA


Din Frisör
Kalmarv. 28
590 43 Rimforsa


Hårfixare Tessan Johansson AB
Åsundav. 7
590 43 Rimforsa


Salong Visit
Skolv. 5
590 43 Rimforsa

Annons:

Håruppsättning i Rimforsa

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Rimforsa så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Rimforsa så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Rimforsa som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Rimforsa

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Rimforsa varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Rimforsa innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Rimforsa

I Rimforsa fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Rimforsa. Nedan finns en del övrig fakta om orten Rimforsa:

Rimforsa är en tätort i Kinda kommun i Östergötland. Rimforsa ligger vid Kinda kanal mellan sjöarna Järnlunden och Åsunden. Järnvägen Linköping-Hultsfred/Kalmar och Riksväg 34 går igenom samhället.

Yta: 212,57 hektar
Invånarantal: 2238, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rimforsa om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Rimforsa fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Rimforsa. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Rimforsa rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.