Frisörer i Ödeshög

Annons:
Hitta frisör i Ödeshög - duktiga och erfarna frisörer i Ödeshög som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Ödeshög som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ödeshög

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ödeshög som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ödeshög för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårknuten
Smedjeg. 23
599 31 ödeshög


Viggos
Bryggarev. 9
599 33 ödeshög


Perma Damfrisering
Boet Uppsala Gård
599 92 ÖDESHÖG


Hårshopen Susanne Karlsson
Ö. Torgg. 3
599 31 ödeshög


Pernilla På Hårstudion
Storg. 32
599 31 ödeshög


Hårshopen
Nyg. 4
599 31 ödeshög

Annons:

Håruppsättning i Ödeshög

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ödeshög så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ödeshög så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ödeshög som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ödeshög

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ödeshög varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ödeshög innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ödeshög

I Ödeshög fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ödeshög. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ödeshög:

Ödeshög är en tätort och centralort i Ödeshögs kommun i Östergötlands län. I Ödeshög finns Ödeshögs kyrka och en hembygdsgård. Det finns ett antal restauranger runt torget.

Yta: 241,05 hektar
Invånarantal: 2572, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ödeshög om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ödeshög fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ödeshög. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ödeshög rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.