Frisörer i Mjölby

Annons:
Hitta frisör i Mjölby - duktiga och erfarna frisörer i Mjölby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 13 olika frisörer i Mjölby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Mjölby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Mjölby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Mjölby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Studio Hair Art
Kungsv. 63
595 41 MJÖLBY


Hårhörnan
St. Torget 4 D
595 30 MJÖLBY


Hägers Frisersalong
Kungsv. 54
595 30 MJÖLBY


Salong Ewa Classon
Bockarpsv. 3
595 51 Mjölby


S:1 Hårdesign
Järnvägsg. 18 A
595 52 MJÖLBY


Studio Kevin Lehnberg
Hargsv. 14
595 52 MJÖLBY


Guns Damfrisering
Parkg. 12 A
595 51 Mjölby


Hon & Han
Dackeplan 3 B
595 32 MJÖLBY


Dropp in Frisörsalong i Mjölby HB
Jerikodalsg. 6
595 30 MJÖLBY


Salong Marianne
Kungshögag. 4
595 32 MJÖLBY


Bolmgren Knutsson
Järnvägsg. 22
595 52 MJÖLBY


S:1 Hårdesign
Järnvägsg. 18
595 52 MJÖLBY


Carlsson, Marie
Föreningsg. 3
595 51 Mjölby

Annons:

Håruppsättning i Mjölby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Mjölby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Mjölby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Mjölby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Mjölby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Mjölby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Mjölby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Mjölby

I Mjölby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Mjölby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Mjölby:

Mjölby är en tätort i Östergötland samt centralort i Mjölby kommun, Östergötlands län. Bland Mjölbys största arbetsgivare idag återfinns företaget Toyota Material Handling (tidigare BT Group), som på orten tillverkar olika typer av eldrivna truckar, samt Väderstad AB, beläget i Väderstad snart utanför Mjölby, som tillverkar lantbruksmaskiner.

Yta: 845,49 hektar
Invånarantal: 12245, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mjölby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Mjölby fanns det totalt 13 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Mjölby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Mjölby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.