Frisörer i Mantorp

Annons:
Hitta frisör i Mantorp - duktiga och erfarna frisörer i Mantorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Mantorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Mantorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Mantorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Mantorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong The Look
Runv. 2
590 17 MANTORP


Seves Frisérsalong
Häradsv. 10
590 18 Mantorp


studio mf
Häradsv. 23
590 18 Mantorp


Sara Jaegerfalk
Häradsv. 13
590 18 Mantorp


Hårvårdsbaren
Mobilia Köpcentrum
590 17 MANTORP


Annelis Hår-Fix Dam & Herr
Häradsv. 23
590 18 Mantorp


Kristinas Hårvård
Dragv. 4
590 18 Mantorp


Barbaras Barbershop Herr och Damfrisering
Tollstadv. 41
590 18 Mantorp


Trio-Salongen Anitha Andersson i Mjölby
Häggarpsv. 12
590 19 MANTORP


Strömgren, Jenny
Häradsv. 13
590 18 Mantorp

Annons:

Håruppsättning i Mantorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Mantorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Mantorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Mantorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Mantorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Mantorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Mantorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Mantorp

I Mantorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Mantorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Mantorp:

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånarantal: 3671, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mantorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Mantorp fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Mantorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Mantorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.