Frisörer i Lotorp

Annons:
Hitta frisör i Lotorp - duktiga och erfarna frisörer i Lotorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Lotorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lotorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lotorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lotorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippjouren i Finspång HB
Litografv. 3
610 13 LOTORP

Annons:

Håruppsättning i Lotorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lotorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lotorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lotorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lotorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lotorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lotorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lotorp

I Lotorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lotorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lotorp:

Lotorp är en tätort i Finspångs kommun, utmed vägen mellan Finspång och Vingåker. Lotorps järnbruk anlades 1635 av Gillis de Flon. Bruket lades ned 1916 och större delen skogen och övriga markerna tillhöriga bruket övertogs av Fiskeby fabriks AB som en tid fortsatte att driva Yxvikens sågverk norr om Lotorp.

Yta: 95,91 hektar
Invånarantal: 701, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lotorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lotorp fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lotorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lotorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.