Frisörer i Ljusfallshammar

Annons:
Hitta frisör i Ljusfallshammar - duktiga och erfarna frisörer i Ljusfallshammar som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Ljusfallshammar som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ljusfallshammar

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ljusfallshammar som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ljusfallshammar för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Skoogs Damfrisering Ba
Örebrov. 457
610 10 Ljusfallshammar

Annons:

Håruppsättning i Ljusfallshammar

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ljusfallshammar så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ljusfallshammar så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ljusfallshammar som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ljusfallshammar

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ljusfallshammar varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ljusfallshammar innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ljusfallshammar

I Ljusfallshammar fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ljusfallshammar. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ljusfallshammar:

Ljusfallshammar är en tätort i Finspångs kommun i Hällestads socken. Här finns ett av Sveriges största skogs- och lantbruksmuseer, med föremål från bondens vardag samt olika hantverksmiljöer.

Yta: 65,47 hektar
Invånarantal: 327, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljusfallshammar om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ljusfallshammar fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ljusfallshammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ljusfallshammar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.