Frisörer i Ljungsbro

Annons:
Hitta frisör i Ljungsbro - duktiga och erfarna frisörer i Ljungsbro som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Ljungsbro som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ljungsbro

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ljungsbro som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ljungsbro för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Martina
Centralplan 5
590 71 Ljungsbro


WeGe Frisören
Hjalmar Svenfelts v. 4
590 71 Ljungsbro


Gustafsson, Anders Sven
Hjalmar Svenfelts v. 4
590 71 Ljungsbro


HårCenter
Hjalmar Svenfelts v. 6
590 71 Ljungsbro


Frisören På Landet
Björkängsg. 13
590 72 LJUNGSBRO


Klippet Silversaxen
Norra Cloettavägen 1
590 71 Ljungsbro


Pethra Johanssons Hårservice
Södra Cloettavägen 62
590 74 LJUNGSBRO


Chantana Andersson
Nytorpsv. 76
590 73 Ljungsbro

Annons:

Håruppsättning i Ljungsbro

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ljungsbro så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ljungsbro så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ljungsbro som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ljungsbro

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ljungsbro varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ljungsbro innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ljungsbro

I Ljungsbro fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ljungsbro. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ljungsbro:

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånarantal: 6620, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungsbro om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ljungsbro fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ljungsbro. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ljungsbro rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.