Frisörer i Linghem

Annons:
Hitta frisör i Linghem - duktiga och erfarna frisörer i Linghem som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Linghem som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Linghem

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Linghem som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Linghem för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisörstationen
Tellbov. 3
585 64 Linghem


Frisörboden i Linghem
Himnav. 153
585 65 LINGHEM


Hårslingan Marianne Bjärud
Örtomta Nydala
585 62 Linghem


Strands Hårvård
Olofstorp 2
585 63 LINGHEM


Prinsessa Salong
Tulpanv. 3
585 64 Linghem


Cib AB
Berga Gård
585 61 LINGHEM


M-L Hårklipp
Nybble Solliden
585 62 Linghem

Annons:

Håruppsättning i Linghem

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Linghem så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Linghem så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Linghem som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Linghem

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Linghem varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Linghem innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Linghem

I Linghem fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Linghem. Nedan finns en del övrig fakta om orten Linghem:

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Linghem om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Linghem fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Linghem. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Linghem rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.