Frisörer i Kisa

Annons:
Hitta frisör i Kisa - duktiga och erfarna frisörer i Kisa som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Kisa som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kisa

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kisa som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kisa för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Annikas Herrfrisering
St. Torget 5
590 37 Kisa


Ögonfröjd
Tvärg. 2
590 37 Kisa


Salong Frizzan I Kisa HB
Bergdalag. 19
590 38 KISA


Hårdesign Anna Wilhelmsson
Storg. 13
590 38 KISA

Annons:

Håruppsättning i Kisa

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kisa så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kisa så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kisa som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kisa

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kisa varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kisa innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kisa

I Kisa fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kisa. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kisa:

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kisa om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kisa fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kisa. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kisa rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.