Frisörer i Kimstad

Annons:
Hitta frisör i Kimstad - duktiga och erfarna frisörer i Kimstad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Kimstad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kimstad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kimstad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kimstad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårtoppen Marie
Lövängsv. 85
610 20 Kimstad

Annons:

Håruppsättning i Kimstad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kimstad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kimstad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kimstad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kimstad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kimstad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kimstad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kimstad

I Kimstad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kimstad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kimstad:

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kimstad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kimstad fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kimstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kimstad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.