Frisörer i Brokind

Annons:
Hitta frisör i Brokind - duktiga och erfarna frisörer i Brokind som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Brokind som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Brokind

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Brokind som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Brokind för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårdesign Ingrid Woll
Vinkelv. 22
590 45 Brokind

Annons:

Håruppsättning i Brokind

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Brokind så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Brokind så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Brokind som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Brokind

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Brokind varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Brokind innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Brokind

I Brokind fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Brokind. Nedan finns en del övrig fakta om orten Brokind:

Brokind är en tätort i Linköpings kommun i Östergötland. Brokind ligger cirka 27 km söder om Linköping invid sjön Lilla Rängen. I Brokind finns ett flertal hästgårdar en skola som sträcker sig till 6:e klass, en badplats, några fotbollsplaner samt ett elljusspår.

Yta: 64,38 hektar
Invånarantal: 502, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Brokind om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Brokind fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Brokind. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Brokind rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.